Nova spletna stran

V procesu izboljšanja digitalizacije smo v podjetju Miotis, d. o. o. prenovili svojo spletno stran za prehod v novo digitalno dobo. Spletna stran je prilagojena za mobilne naprave in tablične računalnike ter optimizirana za hitro nalaganje. Ker živimo v času neprestanih kibernetskih groženj smo poskrbeli tudi za varnost in zasebnost sistema, svojih obiskovalcev in njihovih osebnih podatkov. Vse pa je seveda skladno z direktivo GDPR, evropsko in slovensko zakonodajo.

Za svoje stranke smo pripravili rezervacijski sistem za naročilo servisa. Ker želimo zagotoviti čim manj stresno in čim bolj gladko izvedbo servisa, smo pripravili sistem, preko katerega stranke preprosto vidijo, kateri servisni termini so še na voljo, izberejo želenega in hkrati vpišejo vse podatke, ki bodo zagotovili hitro in uspešno izvedbo.

Kupcem, ki se želijo sami lotiti popravil, smo ustvarili spletno trgovino, kjer so na voljo vsi rezervni deli, potrebni za popravilo naših izdelkov. Tu so na voljo številni načini plačila in hitra dostava.

Zavedamo se, da večina naših uporabnikov uporablja mobilnike za dostop do spleta, zato smo vse zgoraj omenjene sisteme zapakirali tudi v mobilno aplikacijo, ki se lahko namesti na pametne telefone. Ta omogoča pregled in dostop vseh informacij tudi, ko telefon nima vzpostavljene povezave z internetom.

V želji odlične skrbi za kupce bomo še naprej razvijali in skrbeli za napredne, učinkovite in varne digitalne sisteme, ki bodo izboljšali naše stike.